Rally 2022

Hej!

Skriver här så är det kanske lättare att läsa än på messenger. Den här sidan är inte länkad på hemsidan.

Återkommer angående eventuell uthyrning av lokalen i samband med Rally Sweden. Har pratat med försäkringsbolaget och de menar att vår försäkring täcker om vi bara i undantagsfall hyr ut och inte regelbundet. Men eftersom vi ger någon tillträde till lokalen gäller inte försäkringen för stöld och vandalisering. Om vi hyr ut via Nordic Travel så ingår en försäkring men som försäkringsbolaget tydde den så gällde den bara vid uthyrning av privatbostad.

Om vi ska hyra ut så kan vi endera prova att själva annonsera och se om någon är intresserad. Då kan vi sätta hyran i förhållande till längd och hur många som bor där.

Hyr vi ut via Nordic Travel så ska vi sätta ett fast pris, exempelvis om vi vill ha 250:- / person och dygn och påstår att lokalen rymmer 15 stycken så blir priset 7 x 250 x 15 = 26 250 för en vecka vilket står i annonsen. N T tar också en provision.

Tittade för några dagar sedan på annonser där priserna för byagårdar var mellan 27 000 – 92 000 för en vecka beroende på läge, standard och hur många som fick plats.

Skriv vad ni tycker på Messenger!

Exempel på annonser finns här:

http://visit.rallysweden.com/sv/stugor?search=p%3D2%3Bc%3D31990%3Bcea%3D20220224%3Bcmca%3DFalse&filter=spid%3Dhc-nights